ZUPA:
Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem wigilijnym
DANIE GŁÓWNE:
Filet z karpia w chrupiącym cieście z blanszowanymi warzywami, ziemniakami z wody z koperkiem, bukiet surówek
DESER:
Makowiec, sernik, szarlotka (do wyboru 2 kawałki na os.)
Kawa, herbata, woda z cytryną, kompot wigilijny
Przystawka:
Rolada szpinakowa na liściu sałaty
Zupa:
Grzybowa z kluseczkami
Danie główne:
Karp z pieca z ziołami z pieczonym ziemniakiem , surówką z selera z rodzinkami i kapusty kiszonej
Bufet zimny
Śledź z cebulką
Sałatka jarzynowa świąteczna
Schab ze śliwką
Roladki z indyka w kilku odsłonach
Bufet gorący
Bigos staropolski
Pierogi z kapustąi grzybami z okrasą.
Bufet deserowy:
Makowiec wigilijny
Piernik ze śliwką
Ciasto cynamonowe
Kawa herbata woda z cytryną kompot wigilijny
Przystawka:
Pieczony łosoś na sałacie z sosem vinegre
Zupa:
Krem grzybowy z kluseczkami
Danie głowne:
Dorsz pieczony z migdałami z puree ziemniaczanym i bukietem sałat
Deser:
Lody cynamonowe z orzechami czekoladą i bitą śmietaną
Bufet zimny:
Łosoś w galarecie
Śledzik opiekany w occie
Schab z morelami
Pieczeń rzymska z żurawiną
Bufet gorący:
Pierogi z okrasą
Bigos z grzybami leśnymi
Karkówka w pomidorach z kluseczkami śląskimi
Bufet deserowy:
Makowiec świąteczny
Piernik ze śliwką
Ciasto cynamonowe
Jabłecznik
Seromak
Kawa, herbata, woda z cytryną, kompot wigilijny