Wesele
Wesele w Sali Figaro
Jeden z ważniejszych dni w życiu musi być dopięty na ostatni guzik.
Sala Bankietowa Figaro oferuje pełen zakres usług weselnych.
Nasz zespół od pierwszego spotkania, aż do zakończenia wesela czuwa nad Państwa uroczystością.
Z wielką przyjemnością, zaangażowaniem i pasją przygotujemy również Państwa wesele.
Dlaczego Figaro?
Piękna Sala gotowa przyjąć do 100 weselników
Różnorodność wystroju
Wyśmienita kuchnia
Możliwość wyboru stołów (okrągłe, tradycyjne)
Możliwość zorganizowania ślubu cywilnego na sali
Szeroki wachlarz usług dodatkowych
Profesjonalna obsługa
Noclegi
… to tylko kilka naszych zalet!
Przekonaj się sam sprawdź dostępność sali umów się na spotkanie i sprawdź ile serca w każdą uroczystość wkłada nasz zespół!
Do zobaczenia

Przykładowe menu
I Danie:
Rosół z kaczki z kluseczkami lub barszcz czerwony z kołdunami
II Danie (2 mięsa do wyboru – 2 porcje os.):
De-Volaille z pieczarkami i serem
Zrazy wieprzowe zwijane w sosie własnym
Kotlet hawajski
Kotlet schabowy z pieczarkami
Sakiewki z kurczakiem z suszonymi pomidorami zawijane w szynce parmeńskiej
De volla’y z masłem
Kotlet schabowy tradycyjny
Deser:
Deser lodowy z bitą śmietaną i owocami lub 2 porcje ciasta/os.
(3 rodzaje: sernik królewski, jabłecznik, owocowa fantazja).
Przystawki obiadowe:
Ziemniaki z koperkiem lub frytki
Surówki i jarzynka na ciepło:
dwie surówki na zimno (do wyboru)
Sałatka pekińska wiosenna
Buraczki z jabłuszkiem
Surówka selerowa z ananasem i rodzynkami
Surówka z kiszonej kapusty
Ogórek kiszony z papryką i cebulką z kroplą oliwy z oliwek.
Jarzynka na ciepło (do wyboru):
Marchewka z groszkiem
Warzywa blanszowane (kalafior, brokuły, marchewka, fasola)
Buraczki zasmażane
Kolacja
Przystawki zimne (4 do wyboru.):
Tymbaliki z kurczaka (mini galaretki z kurczaka)
Tortilla rolowana z hummusem i ogórkiem
Schab glazurowany ze śliwkami i morelami.
Pieczeń rzymska z sosem żurawinowym
Jajka faszerowane w majonezie ze szczypiorem.
Pstrąg w galarecie
Koreczki, mini kanapeczki
Śledź tradycyjny z nutką cytrynową.
Sałatki (jedna do wyboru):
Sałatka Tradycyjna Warzywna
Sałatka grecka
Sałatka z tortellini podana na liściach cykorii
Sałatka z kurczakiem, ryżem i orzechami włoskimi
Ciepła kolacja (do wyboru):
Barszcz klarowny z pasztecikiem
Żurek staropolski z jajkiem
Do każdego zestawu: Kawa, Herbata, Woda z cytryną, Sok jabłkowy.
Zupa
Danie główne
3 mięsa do wyboru
Podane na półmiskach
2 dodatki skrobiowe
2 surówki na zimno
1 surówka na ciepło
KOLACJA
5 zakąski zimne
2 sałatki
2 kolacje ciepłe
Pakiet napoi
Kawa herbata woda z cytryną.
Przykładowe menu
Krem z pomidorów z grzankami
Karkówka w sosie pieczeniowym
De volla’y z pieczarkami i serem
Polędwiczki w sosie pieczarkowym
Ziemniaki z koperkiem
Frytki
Surówka z marchewki i ananasa
Selerowa
Buraczki zasmażane
KOLACJA
Rolada szpinakowa
Tymbaliki drobiowe
Rollo z tortilli z humusem i grillowaną cukinią
Deska serów
Śliwka w boczku
Sałatka z parowanym łososiem
Sałatka z ryżem kurczakiem i ananasem
Pieczone udko z pieczarkami i zapiekanymi ziemniakami
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Przystawka
Zupa
Danie główne
3 rodzaje mięsa
2 dodatki skrobiowe
2 surówki na zimno
1 surówka na ciepło
KOLACJA
5 zakąsek zimnych
2 sałatki
Specjalność Szefa Kuchni Udziec z kaszą gryczaną i kapusta zasmażaną
II Kolacja ciepła
Wachlarz z indyka z sosem tatarski i żurawiną
Krem z pomidorów z z łezką śmietany, mozzarellą i bazylią
De volla’y z masłem
Zraz wieprzowy w sosie pieczeniowym
Łosoś z pieca
Frytki
Ziemniaki
Buraczki
Colesław
Warzywa blanszowane
Pstrąg w galarecie
Rolada szpinakowa z łososiem
Muszle makaronowe na ostro
Rożki z ciasta francuskiego
Śliwka w boczku
Sałata z łososiem parowanym
Sałatka jarzynowa
I ciepła kolacja
Specjalność Szefa Kuchni
Płonący udziec z kapustą zasmażaną i kaszą gryczaną
II ciepła kolacja
Strogonow
Sprawdź dostępność sali
Wypełnij formularz i sprawdź dostępność sali. Skontaktujemy się z Tobą w celu omówienia szczegółów!
Możesz także zadzwonić
+48 500 137 055
i zarezerwować salę telefonicznie.
Możesz także zadzwonić +48 500 137 055 i zarezerwować salę telefonicznie.