I Danie:
Rosół z makaronem i odrobiną zielonej pietruszki
II Danie:
Kotlet De-Volaille z masłem Zraz wieprzowy w sosie pieczeniowym Frytki i ziemniaki z koperkiem Surówka z kapusty pekińskiej Buraczki zasmażane
Deser:
lody z bitą śmietaną i owocami lub porcja ciasta
I Danie:
Rosół z makaronem i odrobiną zielonej pietruszki
II Danie:
Kotlet De-Volaille z masłem
Zraz wieprzowy w sosie pieczeniowym
Frytki i ziemniaki z koperkiem
Surówka z kapusty pekińskiej
Buraczki zasmażane
Deser:
lody z bitą śmietaną i owocami lub porcja ciasta
Kolacja
Na zimno :
Tortilla rolowana hummusem i ogórkiem
Schab ze śliwkami w galarecie
Pieczeń rzymska z sosem żurawinowym
Jajka faszerowane i w majonezie ze szczypiorem
Śledź tradycyjny z nutką cytrynową
Sałatka z tortellini
Na ciepło:
Barszcz tradycyjny z uszkami
Do każdego zestawu: Kawa, herbata, woda z cytryną,